Halva veckan kvar (onsdag)

Då var halva arbetsveckan efter semester avklarad, man har ju känt sig lite sliten men det har flutit på bra.
Imorse när jag åkte till jobbet så var det mörkt och mulet och verkade som att det skulle regna, och det gjorde det, ordentligt.
På vägen hem från Nyköping så regnade det så pass mycket så att vindrutetorkarna inte hann med trots att dom var på högsta hastigheten samt att jag bara kunde köra i 80 kmh, fast det gjorde alla andra också.
Efter att jag hade lastat om så hjälpte jag Martin att köra en stor kund i Norrköping, han hade inte hunnit om han skulle ha åkt själv, så det var han ju tacksam för.
Efter jobbet så gick jag till dagis för att hämta Adina och då sken solen, dom var ute och lekte när jag kom och det är skönt för då är hon ju redan påklädd för att gå hem, men på vägen hem så började det ju självklart regna igen så då fick jag bära henne för annars hade vi förmodligen fortfarande inte varit hemma.
Idag blev det spagetti och köttfärssås till middag, tyvärr hann jag inte ta någon bild på Adina, hade ni sett henne så hade ni förmodligen kunnat gissa att det var just det vi åt.
Nu blir det välling och sängen, ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-20 05.19.57
Mörkt och mulet imorse.

About Author

Leave a Reply