Torsdag

Nu är det bara en arbetsdag kvar och sen är det äntligen helg igen, det ska bli skönt att vila upp sig lite, det tråkiga är ju att man blir så slö till måndagen när det är dags att jobba igen så det tar en dag att komma igång.
Imorgon är det söderut som gäller igen, jag ska hela vägen ner till Gamleby och byta mattorna på massa skolor där som har startat igen efter deras sommarlov och efter det så är det några kunder i Söderköping också.
Linda bad mig köpa blöjor när jag ändå åker förbi Willys så det är lika bra att jag skriver en lapp så jag inte glömmer bort det.
Som vanligt så hämtade jag Adina på dagis idag igen, hon ville fortsätta gunga så det var lite gnäll innan vi kom iväg hemåt, sen har hon fått för sig att hon måste gå på den vita linjen på cykelbanan, men det är väl bara att låta henne hållas.
Sen när Linda kom hem från jobbet så gjorde hon pannbiffar åt oss, det var smaskens.
Nu badar Adina och sen blir det lite tvättande, ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-21 15.08.37
Det är viktigt att hålla sig på linjen.

2014-08-21 17.21.37
Pannbiff till middag.

About Author

Leave a Reply