Äntligen helg! (fredag)

Nu är den efterlängtade helgen här, det var lugnt och skönt på jobbet idag så det blev lite “bus” med kollegorna innan det var dags att åka hem.
Det hela började med att en kompis busade med mig igår när jag stod parkerad utanför ett köpcenter här hemma och han satt och åt på Mc Donalds som ligger där, då smög han fram till min bil och satte en gammal parkeringsbot på framrutan och smet därifrån.
När jag kom ut och såg den så blev man ju såklart irriterad, men jag la boten i bilen och tänkte inte mer på det. Sen vid ett rödljus så tog jag upp den och tittade, då var det fel regnummer, fel datum, fel stad och sånt så då fattade jag ju att det var någon som hade jävlats med mig.
Tur det för den var på 700:- och det hade ju inte varit så kul att betala.
Sen när jag kom hem så var det en kompis som skrev till mig på Facebook och frågade om jag hade varit vid det köpcentrat idag, så då trillade polletten ner.

Men nu var det dags att busa med kollegorna på jobbet, vi satte den först på Lelles (Lennart) bil på parkeringen på jobbet, han blev helt skogstokig och skulle ringa parkeringsbolaget och skrika på dom, sen kom han på att vi kunde sätta den på Carinas bil, hon började nästan gråta stackaren för hennes parkeringstillstånd syntes mycket bra, det gjorde dock inte Lelles eftersom han har massa skit liggandes i bilen.
När vi hade busat klart så åkte jag hem och gick till dagis och hämtade Adina, så retfullt för när jag körde förbi på vägen hem och skulle lämna bilen så såg jag att dom var ute och lekte, men sen när jag hade gått dit så hade dom hunnit gå in så det var bara att klä på henne igen och traska hemåt.

Nu har även Linda kommit hem så nu kan fredagsmyset börja, ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-22 05.17.02
Kallt, mörkt och jävligt imorse också.

2014-08-22 11.50.50
Visst är det spännande att se en bur med mattor innan den lastas in i bilen?

2014-08-22 12.16.46
Slappa lite i lunchrummet innan “buset” sätter igång.

2014-08-22 14.21.47
Haha, nu är det dags.
Tyvärr tog jag inga bilder på bilarna vi “lappade” eftersom det var tvunget att gå fort så vi inte skulle bli upptäckta.

2014-08-22 15.26.06
Och självklart den obligatoriska bilden på väg hem från dagis, den sista för denna “omgången” eftersom Linda kommer sluta jobbet tidigare än mig så blir det hon som hämtar.

About Author

Leave a Reply