Måndag

Nu är arbetsveckan i full gång igen både för mig och för Linda och Adina är på dagis som vanligt, vi får väl se hur det blir imorgon för Linda känner sig hängig och Adina är snorig, det är bara att hoppas på att dom inte blir sjuka.
Imorse var det riktigt kallt tyckte jag när jag åkte till jobbet, det var inte mer än sex grader ute vid 05.20 ungefär så det blev att klä på sig ordentligt. Sen när jag kom till Linköping så blev det lite varmare, men inte så mycket, man får väl anta att sommaren är över nu.
Det var Linda som hämta de Adina på dagis idag eftersom hon har börjat på en ny skola och slutar tidigare än mig om dagarna, så det passar ju bra.
Nu har vi precis ätit och Adina är i badet, hon har ju en förmåga att kladda ner sig ordentligt varje gång vi äter så då är det enklare att bada än att försöka torka henne ren med en trasa.
Snart blir det välling och sängen för hennes del och jag och Linda ska slappa lite i soffan och titta på tv.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-25 15.37.07
Idag blev det panerad fisk och kall sås till middag.

About Author

Leave a Reply