Lång runda (tisdag)

Idag har jag kört den längsta rundan jag har, den är nästan 40 mil lång på små skogsvägar runt Rimforsa, Kisa, Horn, Åtvidaberg och Linghem.
Som tur är så var det inte så mycket mattor idag så det gick rätt snabbt ändå, fast det är ju rätt långtråkigt att köra så långt, men tydligen så har man ju räkningar att betala så det är bara att jobba på.
Idag så har det varit dimmigt och mulet i stort sett hela dagen och när vi satt på jobbet och drack kaffe så började det spöregns, det var skönt att vi hann tillbaka innan ovädret kom för det är inte kul att bära mattor i regn.
Nu är det inte heller många dagar kvar innan vi åker till Kalmar, det ska bli skoj, men tråkigt nog så skulle jobbet spela paintball på fredag så det missar man ju, men det blir säkert fler gånger.
Buster har varit väldigt lös i magen dom senaste dagarna, han går runt och gnäller och vill gå ut hela tiden, vi får hoppas att han bara har ätit något olämpligt och att det snart går över.
Nu innan Adina hoppade i badet så satte hon sig på pottan, det kom både nummer ett och nummer två så det går framåt med träningen och det är ju kul.
Snart blir det välling och sängen för henne och jag och Linda ska förbereda allt inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-26 07.09.21
Dimmig morgon.

2014-08-26 09.58.03
Smala, slingriga skogsvägar.

2014-08-26 12.13.09
Nu har vi fått nya rena mattor att köra ut och han tog med sig dom smutsiga för tvätt.

About Author

Leave a Reply