Halva veckan klar (onsdag)

Nu har då halva arbetsvecka flugit förbi och helgen är runt hörnet, det ska bli kul att åka till Kalmar och umgås med Adinas farmor och farfar lite, det kommer nog bli massa bus och lek, självklart trav på lördagen också.
Idag har jag varit i Nyköping och jobbat, det började med att det var riktigt kallt på morgonen men sen blev det varmare och varmare, det slutade med att jag fick ta av mig min långärmade tröja för det var så varmt.
Väl tillbaka på lagret så var det bara att lasta om inför morgondagen och ta en kaffe.
Sen ringde Linda och bad mig kolla med dagis om Adina kunde stanna lite längre idag eftersom Linda var tvungen att jobba över, det gick bra såklart så Adina var kvar ända till 15.45 innan hon blev hämtad.
Nu har vi precis ätit middag och ska ta det lugnt i soffan en stund innan det är dags att sova.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-27 17.03.23
Idag blev det köttfärslimpa.

About Author

Leave a Reply