Halva veckan (onsdag)

Nu har halva veckan gått och det är snart helg igen, det ska bli skönt.
Idag har jag varit i Nyköping, det brukar jag vara på onsdagar men idag körde jag Martins runda, det var ungefär två år sen jag körde den sist så det var lite nya kunder men det löste sig till slut.
Min vanliga runda är mest i industriområdet i Nyköping fast idag så körde jag mest i city, alla butiker och cafeér som har mattor hos oss, i början var det lite ringrostigt eftersom det var så länge sen, men ju längre fram man kom desto mer började man komma ihåg kunderna och känna igen sig mer och mer, jag kom inte hem så väldigt lång tid efter mot vad Martin brukar göra, så det var en bra dag.
Efter vi hade ätit middag så pusslade vi lite med Adina, hon applåderar och skrattar varje gång ett pussel är klart och sen så hämtar hon ett nytt.
Nu är lilla fröken i badet innan det är dags för välling och sängen för henne, jag och Linda ska titta lite på tv och fixa allt tills imorgon.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-09-10 15.46.56
Idag blev det pasta med ost och kasslersås.

About Author

Leave a Reply