Torsdag

Idag började morgonen bra och det gick bra att lämna Adina på dagis, hon följde med till fönstret som vanligt och vinkade hejdå.
Men sen på jobbet så började det med att det var många olika rätter idag för två rätter skulle tillagas och skickas iväg till förskolor och skolor medans två andra rätter skulle göras och serveras i matsalen.
Det blev en kamp mot klockan och som om det inte vore nog så var det två stycken ifrån Santa Maria som skulle sätta upp en stor wookpanna i matsalen och servera eleverna där.
Det var full fart idag och som tur var slutade jag redan vid klockan tolv eftersom att vi hade vårt första besök hos barnmorskan idag.
Det var precis så vi kom i tid dit, idag så pratade vi bara en kort stund med henne och fick en himla massa olika broschyrer. Sen så åkte Daniel tillbaka till jobbet och jag fick träffa en tandhygienist som förklarade om barns munhälsa och hur man ska förebygga karies hos de små. Så nu är vi utvalda (tillsammans med andra) att gå på några tillfällen och prata hos tandläkaren om munhälsa. Det var någon undersökning som de skulle göra borta hos tandläkaren här hemma i området så det kan vara spännande att lyssna på.

Sen nu i eftermiddag så har vi inte gjort så mycket, lekt med Adina, lagat middag och de vanliga vardagsrutinerna.
Imorgon är det äntligen fredag, det ska bli så skönt med helg och lite ledigt.
Eller så mycket ledigt blir det nog inte ändå med tanke på att vi lovat gammelmormor att hjälpa lite i hennes trädgård och sedan är det ju allt här hemma att styra och ställa med.

Fortsatt trevlig kväll!

/L

image

About Author

Leave a Reply