Jobb igen (måndag)

Då var det måndag och jag har äntligen börjat jobba igen, det var riktigt skönt att komma igång efter att ha varit hemma i nästan en månad, man blir så rastlös och man har inget att göra om dagarna.
Jag körde min fredagsrunda idag, det var bara två burar så det var skönt med en liten uppvärmning, imorgon blir det annorlunda för då är det fyra burar och det var den rundan som förstörde ryggen från första början.
Dagen flöt på bra och jag tog det lite lugnare än normalt, lika bra det så jag inte förstör ryggen direkt igen, innan jag visste ordet av så var mattorna slut och jag var på väg tillbaka till lagret för att lasta om inför morgondagen.
När jag kom hem så var det full fart på Adina som vanligt och Linda bakade så det luktade riktigt gott, Adina hade även ritat en teckning på dagis och nu hänger den på kylskåpet såklart.
Nu har vi precis ätit och Adina är i badet innan det är dags för välling och sängen för henne.
Jag och Linda ska bara ta det lugnt i soffan framför tvn, ha en trevlig kväll.

/D

2014-11-03 05.49.47
Då ska vi se om jag kommer ihåg hur man gör.

2014-11-03 11.08.52
Skåpet är tomt och ryggen höll.

2014-11-03 15.44.59
Adinas fina teckning hon ritade på dagis.

2014-11-03 15.45.11
Lindas kladdkaka.

2014-11-03 16.44.00
Efter maten så blev det såklart lite mer bus, kolla vilket högt torn Adina har byggt med sitt lego, snuttevovven skulle vara med på toppen.

About Author

Leave a Reply