Dagisfotografering (tisdag)

Idag så skulle Adina fotograferas på dagis, det var det enda hon tjatade om hela dagen igår, ja det och att hon är två år gammal.
Linda klädde på henne vanliga kläder imorse men packade med en klänning och bad personalen byta på henne när det var dags, vi får hoppas att bilderna blev bra men det är dom ju såklart.
Vi frågade Adina nu vid maten om hon hade klänning på sig men hon sa att hon bara hade blöja. Haha, ja vilken fantasi, fröknarna sa iallafall att hon hade klänningen på sig.
Jag körde ju rundan idag som jag förstörde ryggen på sist, det gick bara bra men den är så tråkig eftersom den är 35 mil lång och det är 150 mattor som ska bytas, så det tar ju lite tid. Jag kom in till lagret lite senare än normalt för jag tänkte att det var bäst att ta det lite lugnt i början innan man har kommit igång på riktigt igen.
Linda skulle jobba sent idag så det var tänkt att jag skulle hämta Adina på dagis men hon slutade lite tidigare ändå så hon plockade upp henne på vägen hem, det var rätt bra eftersom det var tänkt att vi skulle ha månadsmöte på jobbet men det blev inställt eftersom det blev så sent innan alla var klara så det blir nästa vecka istället.
Nu är Adina i badet och jag ska diska alla grytor efter maten.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-11-04 15.40.56
Måla lite innan maten.

2014-11-04 16.01.34
Adina hjälper till, hon fick nog lite stekos i ansiktet.

2014-11-04 16.13.27
Idag blev det pannbiffar och pasta.

2014-11-04 16.31.42
En glass till efterrätt slank ju ner också.

About Author

Leave a Reply