Tisdag

Nu börjar man komma in i rutinerna igen efter att varit hemma från jobbet så pass länge, idag var jag i Katrineholm som vanligt varannan tisdag och det flöt på bra, fast jag kom iväg lite senare imorse eftersom jag var tvungen att hämta min bil på verkstaden innan jag kunde åka men nu har dom servat den så nu funkar allt bra igen.
Det var lite nya kunder idag också så jag fick ringa och leta lite innan jag hittade fram till alla, men nu vet jag ju vart dom ligger till nästa gång och jag har även lagt dom på rätt plats i körlistan så jag inte ska behöva flytta på sy mycket mattor hela tiden.
Eftersom jag var i Katrineholm idag så var jag ju även hos mina “godistanter” och dom skämmer bort Adina som vanligt, idag fick jag ännu mer choklad att ta med hem till henne men det får hon vänta med till lördag.
När jag kom tillbaka till lagret idag så tömde jag bara bilen och lastade inte på något nytt, jag har ingen runda imorgon eftersom jag ska åka till Örebro och lära mig en runda där, det blir spännande att se hur det går men det ska nog inte vara några problem.
Nu har vi precis ätit och Adina badar, sen så ska jag ge henne välling och natta henne eftersom Linda ska gå på föräldramöte på dagis, det blir intressant att se vad dom har att säga om så små barn.
Nu ska jag förbereda det sista inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

2014-11-11 11.09.11
Adinas choklad som jag hade med mig hem från Katrineholm.

2014-11-11 12.18.36
Det blev en cappuccino på jobbet innan det var dags att sluta för dagen.

2014-11-11 16.00.08
Idag blev det kyckling, ris och currysås till middag.
Linda hade spexat till det lite och hade äppelbitar i såsen.

2014-11-11 17.12.55
Vällingmys i soffan efter att Linda har gått iväg till mötet.

About Author

Leave a Reply