Örebro (onsdag)

Idag var det dags för mig att lära mig en ny runda, det bar av mot Örebro strax efter klockan 06 för att möta upp Erik som kom från Karlstad som brukar köra den.
Det gick över förväntan och vi var klara mycket tidigare än vad han hade räknat med så det kändes bra, det är ju lite tråkigt att köra samma hela tiden så det är roligt med lite variation, synd bara att det tar så lång tid att köra dit.
Efter att vi var färdiga så var det dags att åka hemåt mot Norrköping igen för att lasta in den rundan jag skulle ha kört imorgon, men då ville en kollega här hemma byta runda imorgon så det blir Örebro igen, ändå rätt så skönt eftersom jag har kört min ordinarie torsdag i flera år nu så det blir nytt igen.
Idag så hade Adina gjort paket åt mig och Linda dagis som vi öppnade när jag kom hem, det var teckningar som hon hade målat och slagit in med alldeles för mycket tejp.

Nu har vi precis ätit middag och Adina ska snart bada innan det är dags för henne att sova, ha en trevlig kväll.

/D

2014-11-12 06.56.42
Kallt, mörkt och dimmigt på väg till Örebro imorse.

2014-11-12 12.14.39
Ganska dålig bild men det ska tydligen vara konst av något slag, skor uppkastade i telefonledningarna.

2014-11-12 16.00.08
Våra fina paket som Adina hade gjort på dagis.

2014-11-12 16.10.49
Idag blev det potatis och en gryta på fläskfilé.

Leave a Reply