Bakdag (söndag)

Idag så började söndagsmorgonen bra med sovmorgon men sen efter morgonbestyren så blev det full fart med min bakbeställning som jag ska leverera nästa helg. Eftersom att vi åker ner till Kalmar på fredag så har jag ingen tid i veckan till att hinna baka så det fick bli idag istället.
Eller jag började lite smått igår redan och tur var väl det eftersom det tar sin lilla tid när man ska baka olika sorters kakor och sen även saffransbullar.
Nu är äntligen allt klart och paketerat så det ligger i frysen och jag har även städat och styrt här hemma med. Söndag borde vara en lugn och stillsam vilodag egentligen men nejdå, här har man aldrig tid med lugn och ro även att det skulle behövas.

Adina fick ju ett paket med kläder i Fredags och idag så skulle hon ha på sig en av tröjorna och matchande byxor till.
Hon såg så glad ut över de nya kläderna när jag skulle ta en bild på henne.

Nu närmar sig äntligen denna dag slutet och Adina har precis lagt sig så nu är det lugn och ro en stund för oss med innan det är läggdags även för vår del.
Idag har det varit full fart på Adina och eftersom hon tog sovmorgon imorse så var det bara att hoppa över middagsluren och det gick bra men lite trött och gnällig blev hon allt mot slutet.

Denna helg har verkligen varit bra och effektiv, vi har haft trevligt hela lilla familjen med besök på busfabriken och sedan har jag även hunnit med det som jag planerat.
Äntligen en helg som man kan känna sig nöjd med att man fått något vettigt gjort.
Hoppas att ni andra också har haft det riktigt bra!

/L

2014-11-16 12.24.34
Adina har sina nya kläder på sig och hjälper till med bakningen.

2014-11-16 13.15.00
Saffransbullar.

2014-11-16 13.20.28
Adina dricker coca-cola och lägger ut bullformarna på plåtarna.

2014-11-16 13.31.13
Resultatet.

2014-11-16 15.55.13
Korv med bröd till kvällsmat.

About Author

Leave a Reply