Måndag igen.

Nu var arbetsveckan i full gång igen för både mig och Linda, fast idag var det lite förändringar på jobbet.
Eftersom jag ska lära mig Örebro på onsdagar och torsdagar nu så fick jag flytta min insdagstur till måndagar, så idag har jag varit i Nyköping istället för Linköping, det var lite ovant men det gick bra till slut.
På vägen hem så stannade jag till på en leksaksaffär och köpte två julklappar till Adina, det är ju lika bra att börja i tid med det. Synd bara att dom affärerna är så stora idag så man ser ju inte leksakerna för alla leksaker.
Det blev en sån där magnetritplatta som hon har tjatat om eftersom hon har tagit sönder sin gamla och även ett pussel, det var Mimmi Pigg på båda så hon blir säkert glad och det är en bra början.
Efter jobbet så åkte jag hem och löste av Linda med matlagningen eftersom hon skulle till tandläkaren idag så jag och Adina fick äta middag själva, det blev kyckling och klyftpotatis.
Nu är Adina i badet innan hon ska sova, ha en trevlig kväll.

/D

2014-11-17 11.30.07
Mycket leksaker.

2014-11-17 11.46.21
Det är en himla tur att dom förklarade att det är kvinnorna som är gravida.

2014-11-17 15.06.18
Nu börjar det bli mörkt även på vägen hem från jobbet.

2014-11-17 15.49.01
Mitt mysiga sällskap till middagen.

About Author

Leave a Reply