Ledig dag (tisdag)

Efter som det är röd dag idag så har vi alla varit hemma från jobb och dagis, det är rätt skönt med en ledig dag mitt i veckan trots att vi var långlediga över jul och nyår.
Linda och Adina var hos mormor och morfar en stund på förmiddagen medans jag var hemma och höll Buster sällskap, dom hade busat för fullt och jag och Buster fixade lite här hemma. Fast det var inte så skönt när vi skulle gå ut, det var iskallt och blåste rätt ordentligt.
När dom kom hem så började Linda med maten, idag blev det fisk och äggsås, det var smaskens.
Efter att vi hade ätit så gick tjejerna över till Eva en stund, Leon har varit där idag och hand hade tjatat om Adina så det var lika bra att dom fick träffas en liten stund.
Nu är Adina i badet innan det blir välling och sängen för henne, jag och Linda ska fixa allt inför morgondagen, då är det jobb för mig som gäller fast Linda och Adina ska vara hemma eftersom dagis har stängt.
Ha en trevlig kväll.

/D

2015-01-06 13.00.38
Grannarna har missuppfattat det där med inglasad balkong.

2015-01-06 13.07.58
Jag och Buster hade sällskap på promenaden.

About Author

Leave a Reply