Dagis stängt (onsdag)

Idag så var det dags igen på förskolan med en planeringsdag vilket innebär att de hade stängt idag.
Men eftersom jag dessutom hade fått en läkartid tills idag så var det bra att vara ledig.
Eftersom benen är så svullna så blev det sagt att jag måste skaffa mig ännu högre stödstrumpor för att det inte ska värka i benen och dessutom var jag med Adina på apoteket och hämtade ut salva som jag ska smörja benen med varje kväll.
Så nu hoppas jag bara att det inte kommer att bli värre utan att det kommer hjälpa och att benen blir normala igen efter att bebisen har kommit ut.

Jag och Adina har hunnit med en del idag. Hon vaknade som vanligt imorse så det var bara att sätta fart med frukosten. Sen när det äntligen började ljusna ute runt åtta, halv nio tiden så följde Eva och Leon med oss ner till ankorna så de också kunde få lite frukost.
De var hungriga som vanligt och bråkade om brödet så allt gick åt som tur var.
Sen så har vi även varit och handlat, varit mer ute med Buster och även busat och grejat här hemma.

Imorgon och framöver så ska jag jobba på ett mottagningskök så förhoppningsvis kommer det inte att bli lika tunga dagar med lika mycket lyft och ösande som innan. Så nu ska det bli spännande att se om jag klarar av att jobba till mitten på mars som jag tänkt, vi får hoppas att det kommer gå bra helt enkelt.

Fortsatt trevlig kväll!

/L

2015-01-07 06.24.30
Så här såg det ut när Daniel åkte till Örebro imorse.

2015-01-07 16.10.47
Pussla lite innan maten.

2015-01-07 16.26.04
Idag blev det pannbiffar.

About Author

Leave a Reply