Söndag

Då var det redan Söndag igen.
Igår kväll var jag så trött så jag gick och la mig redan strax innan tio och när Adina kom in till oss imorse strax efter klockan sju så kände jag mig fortfarande trött även att jag sovit så länge och djupt inatt. Men efter att vi kommit upp och fått i oss frukost och badat så gick vi bort till Eva och hämtade hem Buster, för han följde med Eva hem igår kväll och fick sova över där.
Sen gick vi bara hem med honom för att åka ut till mormor och morfar en stund och hälsa på.
Som vanligt var det full fart på Adina och idag tror jag även att både mormor och morfar var helt slut efter att vi åkt hem. Det tog inte många minuter för Adina innan hon somnade i bilen och sen fick hon sova middag vidare här hemma.

Imorgon påbörjar jag min sista arbetsvecka innan det är dags att påbörja min mammaledighet.
Men de sista dagarna har känts riktigt tunga så vi får se om det kommer att gå hela veckan eller hur det blir med den saken.

Nu återstår lite avkoppling i soffan innan det blir läggdags får våran del.
Trevlig kväll!

/L

image
Godisgrisen.

About Author

Leave a Reply