Kall måndag

Då var veckan i full gång med jobb och dagis igen, jag har som vanligt varit i Nyköping eftersom det är måndag och imorgon ska jag dit igen, vi har haft lite sjukdomar på jobbet så dår får man hoppa runt lite så vi kommer ifatt igen.
Imorse när jag kom ner till parkeringen och skulle åka till lagret så var det cirka en decimeter snö på bilen, det hade dessutom frusit eftersom det var milt igår och sen minusgrader inatt, jag fick nästan hacka bort det för att ens kunna se något alls när jag körde iväg, det fick bli en värmande kaffe på jobbet innan jag bytte bil och åkte iväg.
Det var väldigt halt idag så man fick ta det lugnt, men för ovanlighetens skull så såg jag inga bilar i diket på hela dagen så det var ju skönt.
Efter jobbet så gick jag och hämtade Adina som vanligt, hon började skratta och skulle visa alla leksakerna på dagis när jag kom så det blev några minuter extra, men det är det värt för att göra henne glad.
Nu har vi precis ätit och Adina är i badet, sen blir det lite tvtittande innan det är dags för sängen.
Ha en trevlig kväll.

/D

2015-02-02 06.39.02
Usch så kallt.

2015-02-02 13.11.50
Jag bytte glödlampa på firmabilen också, sen när jag hade skruvat tillbaka allt så upptäckte jag att jag hade bytt fel, då var det bara att börja om igen.

2015-02-02 15.32.51
Den obligatoriska bilden på väg hem från dagis.

2015-02-02 17.20.07
Idag blev det mos och korv, synd bara att vi missade att lingonen var slut så det fick bli ketchup istället.

About Author

Leave a Reply