Nya kunder (måndag)

Idag har jag varit i Linköping med massa nya mattor, vår säljare Carina hade lyckats dra in ungefär 15 nya kontrakt och mattorna skulle levereras idag, vår ena “backup” Mergim körde min runda i Nyköping så jag kunde åka iväg och fixa dom nya mattorna.
Jag hade ingen aning om vart jag skulle, jag hade bara en bunt kontrakt med olika adresser på, när jag kom till första stället så hade jag sån tur så att kvinnan som var “ansvarig” för beställningen var där och hon visade mig vart alla mattorna skulle vara, sen frågade hon om jag ville att hon skulle åka med mig till dom andra ställena också, självklart tackade jag ja till det så dagen flöt på smidigt ändå.
Sen när jag kom tillbaka till lagret så såg jag att Örjan hade sparat några mattor från förra veckan som han inte hann köra ut, så då fixade jag det åt honom så nu är han också ifatt igen.
Adina somnade rätt snabbt efter att hon hade badat och druckit välling, vi la jon dom sista räkningarna som ska betalas och nu är Linda ute med Buster medans jag sitter på balkongen och fixar det sista med kusinernas uppkoppling till deras sommarstuga, nu kommer det snart funka tipp-topp.
Ni får ha en trevlig kväll, det ska vi ha.

/D

2015-03-02 09.33.09
Solen sken på väg hem från Linköping, riktigt vårväder.

2015-03-02 11.55.32
Vi fick även rena mattor idag, här är stora bilen på väg hem till Fristad med våra smutsiga som vi har hämtat hos alla kunderna.

2015-03-02 11.57.36
Det blir fullt på lagret, men det är ju ett angenämt problem.

2015-03-02 15.57.22
Idag blev det kålpudding till middag.

2015-03-02 18.56.32
Mera pyssel med kusinernas sommarstuga, självklart ska ju en kamera upp, men först måste den uppdateras till senaste versionen.

2015-03-02 19.40.02
Ja just det, Linda fick för sig att möblera om lite i köket idag när jag var på jobbet, det blev fint men jag tycker inte om att hon lyfter tungt nu när det snart är dags för födsel.

About Author

Leave a Reply