Söndag

Ja, det har blivit lite dåligt med bloggande under helgen så tänkte ta en sammanfattning och uppdatera er lite.
I torsdags kväll så ryckte ju Albin ut sin sond igen och när hemvården kom för att väga Albin på fredagsförmiddagen så hade han gått upp bra i vikt så nu har vi kört utan. Idag blir det att åka upp och väga honom för att se om han har gått upp i vikt eller om de måste sätta i sonden igen. Sen så ska vi åka ut en sväng till gammelmormor Saara så hon får träffa Albin för första gången. Igår lördag så hade vi riktigt skönt vårväder och solen tittade fram så det var riktigt skönt ute. På förmiddagen var jag, Adina, Leon och Pernilla borta vid köpcentret en sväng för de hade familjefest och bamse var på besök. Men de var så många barn som ville krama och fotas med Bamse så vi gick iväg igen och de fick åka tåg istället. Det är ett som de har inomhus som brukar åka runt inne i köpcentret ibland. Efter det gick vi hem till oss och lagade sen lunch och sen gick vi ut i det sköna vädret och lekte en bra stund ute i lekparken. Även Albin fick följa med så han skulle få lite frisk luft. Adina var helt slut när vi kom hem och somnade självklart redan innan travet men det gjorde inget för hon sov för natten.
Det kommer upp lite bilder vartefter ifrån helgen så skriver vi lite under varje bild istället.
Hoppas att ni alla har haft en bra helg!

/L

About Author

Leave a Reply