Bvcbesök (onsdag)

Idag efter att Albin och jag lämnat Adina på dagis så gick vi bort till barnavårdscentralen eftersom att Albin skulle ha sin 5månaders kontroll samt påfyllning av sin vaccinationspruta.
Väl framme och efter lång väntetid så kom en barnmorska och frågade om jag hade tid och efter att hon kollat igenom papperna visade det sig att den förra barnmorskan hade glömt skriva in oss i datorn och nu hade hon gått i pension. Men det gick ialla fall bra. Albin var inte så farligt ledsen denna gången men nu i eftermiddag så har han börjat bli varm så febern är nog på gång denna gången med.

Väl hemma så fortsatte jag med förberedelserna inför lördagens kalas. Det blev inte så mycket gjort idag så imorgon gäller det att jag bakar det mesta eftersom att Adina är ledig på fredag och då blir det inte så mycket avancerat bakande om hon ska kunna få hjälpa till.

Efter dagis så var vi ute på gården en stund innan det var dags att gå in och förbereda middag.
Det tog emot lite att gå in idag eftersom der var så soligt och fint väder. Men om det stämmer så har de lovat sol resten av veckan så det får vi hoppas att det blir.

/L

image
Nu ska det bli hemgjorda godisstrutar till på lördag till kalaset.

image
Bettan myser i sin säng.

About Author

Leave a Reply