Bakdag (torsdag)

Idag efter att Adina var lämnad på dagis så gick jag och Albin och handlade alla ingredienser som vi behövde för att kunna börja baka till lördagens kalas.
Albin var nöjd och snäll och jag kunde baka en hel del. Men när det var dags att baka tårtbotten så tänkte jag prova ett annat recept vilket jag inte borde gjort eftersom det blev riktigt misslyckat. Platt som en pannkaka så det får bli någon annan variant av kaka av den.
Så imorgon ska jag och Adina baka nya ordentliga som inte kommer att bli misslyckade. Jag förstår inte varför jag inte bakade efter det vanliga receptet som jag brukar baka men nu vet jag till nästa gång att der är lika bra att göra efter det som alltid blir bra.

/L

image
Baka, baka liten kaka.

image
Äpple och kanelrutor på gång

image
Choklad och bananmuffins och en liten skymt av kladdkaka nere i hörnet.

image
Albin är glad och nöjd när mamma bakar.

About Author

Leave a Reply