Tisdag

Idag har jag varit i Nyköping för andra dagen i rad och jag ska dit imorgon också, eftersom vi gav bort distriktet i Örebro så är det dags att lära sig nya rundor, fast dom flesta kunderna hade jag kört tidigare så det gick bra.
När jag kom tillbaka till lagret så hjälpte jag en kollega med att köra ut lite mattor på hans morgondag eftersom det var så mycket på den rundan, när vi kom tillbaka så blev det en kaffe och sen var det dags att åka hem.
Här hemma var det full fart som vanligt, Adina busade med Albin och Linda lagade mat.
Nu har vi precis ätit middag och Adina är i badet, snart är det dags för Adina och Albin att lägga sig och jag och Linda ska fixa allt inför morgondagen.
Ha en trevlig kväll.

/D

image

Det var kö på E4an imorse eftersom två plogbilar körde i bredd.

image

Idag blev det stroganoff.

About Author

Leave a Reply