Onsdag

Igår så var Albin på bvc igen för undersökning. Han följer sin kurva fint och nu har vi även fått prova att ge honom droppar före varje måltid för att underlätta rapar då han verkar så besvärad av det. Det verkar som om det fungerar så det känns bra.

Idag så somnade Albin snabbt i vagnen på väg till förskolan så jag passade på att handla och sedan har han krypit omkring överallt här hemma idag. Lite barnmatslagning har hunnits med och jag hade även tänkt att baka morotsbröd. Men när jag väl skulle börja så kom jag ju på att vi inte hade någon jäst kvar så det får bli under morgondagen  istället.

På eftermiddagen när vi gick för att hämta Adina så hade hon varit ganska “klumpig” två gånger hade hon ramlat utomhus och en gång inne. Om hon kunde ta det lite lugnt någon gång så hade det ju inte skadat.
Hon hade även ritat en helgrön teckning idag. Det var gräs för hon längtade till sommaren och värmen sa hon. Nu får snön smälta bort så jag kan bada i min pool igen tyckte Adina.
Haha, jag håller med. Det är inget roligt när det är kallt. Jag längtar också till sommaren.

/L

image

Albin tyckte att det var en intressant fläck på golvet i väntrummet till bvc.

image

Bollar är godare att äta på än rulla i kulbanan.

image

Mellanmål och fika hos Eva efter förskolan.

image

Adinas härliga gräsmattateckning.

About Author

Leave a Reply