Onsdag

Idag har jag kört min “nya” runda i Norrköping, det är ju iochförsig bara kunder som jag har haft förut, men eftersom vi har gjort om lite på jobbet så fick vi skapa en ny runda med lite blandade kunder och det blev jag som fick ta den.

Sen när jag var färdig så fick jag åka en sväng till Katrineholm och lämna en matta hos en kund som tyckte att hans gamla var väldigt smutsig, det var tydligen riktigt akut så han kunde absolut inte vänta tills imorgon när jag ändå ska till Katrineholm på min ordinarie runda.

När jag väl kom fram till honom och såg mattan så blev jag lite irriterad, den var inte så jävla smutsig som han sa så han hade gott kunnat vänta tills imorgon.

Nu har vi precis ätit middag och barnen är i badet, snart blir det välling och sängen för deras del och jag och Linda ska förbereda allt inför morgondagen.

Ha en trevlig kväll.

/D

image

Imorse var det dimmigt.

image

Stora maskiner.

image

Väldigt stora.

image

Då är det viktigt med säkerheten.

image

Självklart ett vägarbete.

image

Påskpynt på jobbet.

image

På väg till Katrineholm i solskenet.

image

Kaffet är också med.

image

Idag blev det köttgryta.

Leave a Reply