Torsdag vårväder

Idag så började det fina vårvädret redan på morgonen det har varit riktigt skönt och äntligen börjar det bli behagligt att vara ute längre stunder.
Idag så var jag och Albin på öppna förskolan men han var trött och somnade redan på väg dit och sov nästan en timme innan han vaknade och lekte en stund innan det var dags för lunch. Det blev en stunds lekande även efter maten men sen så var det dags att gå hemmåt igen eftersom att vi skulle hämta Adina. Men Daniel slutade tidigare idag och hämtade henne medans Albin och jag gjorde oss redo för att gå ut en stund med Adina så vi fick njuta av det fina vädret. Mellanmål och en stund i stora lekplatsen fick det bli innan det var dags att handla och gå hem och laga middag.

/L

image

Lunchdags.

image

Albin har hittat något spännande.

image

Adina har satt upp håret själv idag med närmare tio hårspännen.

image

Alla dockorna på besök hos doktorn för att de ramlat och slagit sig.

image

Bild från igår när vi åt mellanmål ute men vädret var lika härligt idag.

image

Kycklinggryta med paprika och ris.

About Author

Leave a Reply