Onsdag

Idag så var jag ledig ifrån jobbet så jag tänkte att vi skulle gå bort till öppna förskolan eftersom jag lovat Adina det nästa gång jag är ledig. Men innan vi gick bortåt så handlade vi lite och hade hoppats på att Albin skulle vila en stund i vagnen men han somnade inte. Väl framme så visade det sig att de inte öppnar förens kl 13 på onsdagar vilket jag självklart hade glömt bort. Men vi stannade en stund ändå när vi väl var där eftersom det finns lite leksaker i det första rummet man kommer in i då även bvc har gemensam ingång.

När vi skulle hemåt så var en av avdelningarna ifrån Adinas förskola ute och lekte och vi vinkade till dem.
Sen blev det lunch och lekande här hemma. Även tvättmaskinen har fått gå varm idag då Albin tyckte att hans ena sko skulle bada i toaletten. Hittills har han bara kastat i toalettpapper men idag så kom han på att även andra saker går att kasta i där.

/L

image

Lunchdags.

image

Sen var det även efterrätt när man har ätit duktigt. Adina hjälper Albin med att öppna upp hans glass.

image

Mm, smaskens.

image

Sen var det full fart.

image

Klyftpotatis och fläskfilé till middag.

Leave a Reply