Torsdag

Efter en ledig onsdag så såg jag fram emot att jobba igen eftersom jag var så effektiv i tisdags och skulle hinna med lite andra förberedelser idag.
Men efter att ha jobbat i mindre än två timmar så ringde de ifrån Albins förskola och meddelade att magsjukan var i farten igen och alla barn som var dåliga i magen skickades hem. När jag hämtade Albin så gick han omkring och verkade pigg. De sa att han sovit ifrån åtta till strax innan halv tio och jag berättade igen som jag även påpekade vid lämning att han endast sov en kort stund igår på förmiddagen så han kan sova ganska länge på morgon plus att han tyckte det var godmorgon tjugo i fem. Men de sa att de skickar hem barnen istället för att chansa. Väl hemma vid blöjbyte så är hans mage i balans och han åt som en häst samt att vi lekte en stund innan vi gick för att hämta hem Adina.
Men man vet ju aldrig om det utvecklas något under kvällen/natten och eftersom de har skickat hem Albin lite närsom så ville jag inte chansa utan blir hemma med båda två imorgon.
Det känns bra att veta att Albin får byta förskola i Augusti så han kommer till samma som Adina går på.

Imorgon är det redan fredag igen och Adina tyckte att det  var dags att baka ut hennes bamsebakbok igen så imorgon får vi se vad det blir. Hon pratade om både bullar, bröd och apelsinkaka. Vi får se vad resultatet blir.
/L

image

Lite gos i soffan.

image

Efter  att vi hämtat Adina så var det dags för ett mellanmål till tyckte Adina för de fick ingen yoghurt idag.

image

Korvstroganoff och ris till middag.

About Author

Leave a Reply